Selecteer een pagina

Welkom in de Meditation Academy Online!

Jouw portaal naar krachtige zelfontwikkelings programma’s. Ieder programma neemt je stap voor stap mee op weg naar jou valkuilen, blinde vlekken en zelf ontkrachtende overtuigingen om deze te transformeren naar meer kracht en heelheid. Ben je er klaar voor om naar binnen te gaan, te zien en te voelen wat er in je leeft maar vooral in wat er naar buiten wil komen? Wil jij weer jezelf zijn? Dan ben je hier helemaal aan het goede adres.

Als je je al hebt ingeschreven voor de training dan kun je hieronder inloggen. Mocht je nog niet zijn ingeschreven dan kan dat op: being-yourself.nl/meditatie-programmas

Mocht je wel zijn ingeschreven, maar je kunt niet meer inloggen dan kun je hieronder op ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Dan moet je je email adres invullen en vervolgens krijg je een email met instructies hoe je je wachtwoord kunt herstellen. Mocht je geen email ontvangen, kijk dan in je spam box.

Everybody Loves Me!-Everybody Loves Me! € 37,-

Liefde begint bij jezelf en jij hebt voor liefde gekozen. Van harte welkom bij dit prograam, geweldig dat je jezelf dit gunt.
In 4 weken doorlopen we alle lessen en ben jij straks uitgerust met mooie tools die jou helpen te bekrachtigen en te lopen op het pas van zelfliefde.
Hartelijk welkom en bedankt voor je aankoop. Wij wensen jou heel veel succes en plezier op het pad naar zelfliefde.
Lieve groet Nouty en Ira