Selecteer een pagina

Welkom in de Meditation Academy Online!

Jouw portaal naar krachtige zelfontwikkelings programma’s. Ieder programma neemt je stap voor stap mee op weg naar jou valkuilen, blinde vlekken en zelf ontkrachtende overtuigingen om deze te transformeren naar meer kracht en heelheid. Ben je er klaar voor om naar binnen te gaan, te zien en te voelen wat er in je leeft maar vooral in wat er naar buiten wil komen? Wil jij weer jezelf zijn? Dan ben je hier helemaal aan het goede adres.

Als je je al hebt ingeschreven voor de training dan kun je hieronder inloggen. Mocht je nog niet zijn ingeschreven dan kan dat op: being-yourself.nl/meditatie-programmas

Mocht je wel zijn ingeschreven, maar je kunt niet meer inloggen dan kun je hieronder op ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Dan moet je je email adres invullen en vervolgens krijg je een email met instructies hoe je je wachtwoord kunt herstellen. Mocht je geen email ontvangen, kijk dan in je spam box.

Laat je passie vrij!-VIP – Laat je passie vrij! € 299,-

Je kunt nu het pakket aanschaffen door op onderstaande button te klikken en de betaling te voltooien. Na betaling ontvang je direct de eerste les in je inbox en kun je direct aan de slag. Je ontvangt een mail om na de 2de of 3de week een afspraak in plannen, de tweede afspraak is na de 5de of 6de week.

Iedere week ontvang je een les, na 6 weken is het programma afgerond maar kun je nog op je account inloggen en de video’s bekijken. Doorloop het programma op jou tempo maar maak er echt tijd voor, plan het vast in je agenda en neem deze tijd voor jezelf serieus. Alle output benigt bij jou input en weet dat je het waard bent. Wonderen gebeuren als jij je de actie neemt om deze waar te maken.

Heel veel plezier met de lessen,

Een vrituele knuffel,

Nouty